HV Fijn Wonen

Doel

De hoofddoelstelling van HV Fijn Wonen is het behartigen van de belangen van de huurders van Woonkwartier. Met de introductie van de nieuwe Overlegwet in 2009 hebben huurdersorganisatie, en dus ook HV Fijn Wonen, meer bevoegdheden gekregen. Hierdoor is de formele positie van HV Fijn Wonen in het besluitvormingsproces versterkt.

Voor vragen of suggesties die een grote groep huurders betreffen kunt u met ons contact opnemen. Denkt u hierbij aan het huurverhogingspercentage of het beleid dat gevoerd wordt met betrekking tot het toewijzen van woningen. 
Heeft u individuele vragen, bijvoorbeeld over het aanbrengen van veranderingen in uw woning of het betalen van uw huur? Neem dan contact op nemen met Woonkwartier (0168- 35 00 00).

 

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst met Woonkwartier wordt iemand automatisch lid van HV Fijn Wonen. U betaalt daarvoor geen contributie. Wanneer u niet (langer) lid wil zijn, dan kunt u dit kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eenvoudige tips om energie te besparen

De elektriciteits- en gasrekening wordt steeds hoger. Als huurder kun u zelf meehelpen uw energierekening omlaag te brengen.

 

Klik hier voor tips

© Fijn Wonen 2023
website door doubledog