HV Fijn Wonen

Doel

De hoofddoelstelling van HV Fijn Wonen is het behartigen van de belangen van de huurders van Woonkwartier. Met de introductie van de nieuwe Overlegwet in 2009 hebben huurdersorganisatie, en dus ook HV Fijn Wonen, meer bevoegdheden gekregen. Hierdoor is de formele positie van HV Fijn Wonen in het besluitvormingsproces versterkt.

Voor vragen of suggesties die een grote groep huurders betreffen kunt u met ons contact opnemen. Denkt u hierbij aan het huurverhogingspercentage of het beleid dat gevoerd wordt met betrekking tot het toewijzen van woningen. 
Heeft u individuele vragen, bijvoorbeeld over het aanbrengen van veranderingen in uw woning of het betalen van uw huur? Neem dan contact op nemen met Woonkwartier (0168- 35 00 00).

 

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst met Woonkwartier wordt iemand automatisch lid van HV Fijn Wonen. U betaalt daarvoor geen contributie. Wanneer u niet (langer) lid wil zijn, dan kunt u dit kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgende meedenkers-bijeenkomst

Maandag 18 januari 2023

Het Veerhuis, Veerkensweg 22 Oud Gastel

Inloop: 18.45 uur; aanvang: 19.00 uur

 

Onderwerp: energiecriss/energieprijzen

Hoe houden we de woonlasten betaalbaar?

Welke toeslagen en subsidieregelingen zijn er?

Wat kunnen we zelf bijdragen aan energiebesparing?

Is verduurzaming van de woning mogelijk?

 

Klik hier om aan te melden

© Fijn Wonen 2022
website door doubledog