Algemene ledenvergadering

01-07-2019

2020 Algemene Ledenvergadering HV Fijn Wonen
Het bestuur van HV Fijn Wonen heeft besloten de Algemene LedenVergadering op 6 oktober NIET door te laten gaan vanwege Covid 19. Gezien de ontwikkelingen rondom corona vindt het bestuur het niet verantwoordelijk met een grote groep mensen bij elkaar te komen. De vergadering wordt tot nader order uitgesteld.

In 2019 is de eerste Algemene Ledenvergadering van HV Fijn Wonen gehouden.  Hierbij de presentatie van Bianca Coster namens Woonkwartier.

In bijlage: presentatie Woonbond, presentatie Woonkwartier

Duurzaamheid
Jaap van Leeuwen heeft namens de Woonbond een presentatie verzorgd over het thema Duurzaamheid.

Bianca Koster (Woonkwartier) heeft een presentatie verzorgd over het beleid van Woonkwartier.

Enquete

De voorzitter heeft toelichting gegeven over de enquete die HV Fijn Leden onder haar leden heeft uitgezet.

Ook treft u hierbij de Toelichting achterbanraadpleging aan.

Jaarverslag 2018
John Ettema, secretaris heeft het jaarverslag 2018 opgesteld.

Jaarverslag 2019
John Ettema, oud secretaris, heeft 2020_02_03_jaarverslag.pdf opgesteld

Kwartslag en Info HV Fijn Wonen Nieuws digitaal:
Via Woonkwartier (0168- 3500 00) kunt u aangeven dat u de nieuwsbrief enkel digitaal wilt ontvangen. U krijgt het blad niet meer over de post.

Meldpunt Crisiszorg
Calamiteiten_Klik_hier.pdf