HV Fijn Wonen

Laat je stem horen als ‘meedenker’
van de huurdersvereniging

 

Als huurdersvereniging behartigen we de belangen van huurders van Woonkwartier. Onze stem is van groot belang bij de ontwikkeling van toekomstige plannen van zowel Woonkwartier als onze gemeentes. Het is daarom belangrijk dat we als huurdersvereniging weten wat er onder huurders leeft. Bij u thuis, als het gaat om uw woning, straat, wijk en leefomgeving. Heeft u een mening over de huurprijs, kwaliteit van uw woning en verbeterpunten hieraan, de leefbaarheid in uw buurt, mogelijkheden om te verhuizen, dienstverlening van Woonkwartier, etc? Dan zoeken we u als meedenker! Klik op onderstaande kopjes om meer te lezen over meedenkers of meld u direct aan als meedenker via het aanmeldformulier.

 

> Wat doet een meedenker?

Goede vraag. Een ‘meedenker’ van HV Fijn Wonen is iemand die het leuk en belangrijk vindt om een aantal keren per jaar mee te praten over onderwerpen die in de maatschappij en onder huurders van Woonkwartier leven. Dit willen we doen door middel van bijvoorbeeld enquêtes of meedenkersbijeenkomsten. Een mooie kans om uw/jouw stem te laten horen en mee te praten over de toekomst van

huurders van Woonkwartier.

 

> Hoeveel werk heeft een meedenker?

Meedenker zijn van de huurdersvereniging is op vrijwillige basis... Lees meer

Hoe vaak iemand wil ‘meedenken’ bepaalt deze zelf. Dit kan afhankelijk zijn van de beschikbare tijd of op basis van interesses. Alle opbouwende input is voor de huurdersvereniging van belang in de stem binnen Woonkwartier.

 

> Kan ik meedenker worden?

Alle huurders van Woonkwartier zijn welkom als meedenkers... Lees meer

Het maakt niet uit of u een sociale huurwoning of in de vrije sector huurt. Heeft u kennis of ervaring over een specifiek onderwerp? Dan is dat mooi meegenomen maar dit is zeker geen vereiste om mee te kunnen denken. De bijeenkomsten krijgen een informeel karakter waarin we op respectvolle wijze met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die meerdere huurders aangaan. Zo werken we samen aan een opbouwende visie die we bij Woonkwartier en de gemeentes weg kunnen leggen.

De velden met een * zijn verplicht

Meedenkers aanmeldformulier

1/3

Vul uw naam in

Vul uw achternaam in

Vul uw adres in

Vul uw postcode in

Vul uw woonplaats in

Vul uw geboortedatum in

Dit veld is verplicht

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vervolg aanmeldformulier

2/3

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vervolg aanmeldformulier

3/3

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Geef aan dat u akkoord bent met de algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden. Uw gegevens worden enkel gebruikt in het contact tussen HV Fijn Wonen en u als huurder.

Dit veld is verplicht

Eenvoudige tips om energie te besparen

De elektriciteits- en gasrekening wordt steeds hoger. Als huurder kun u zelf meehelpen uw energierekening omlaag te brengen.

 

Klik hier voor tips

© Fijn Wonen 2023
website door doubledog