HV Fijn Wonen

HV Fijn Wonen

Postbus 90

4750 AB Oud Gastel

Contactpersoon
Karin van Beers

ambtelijk secretaris

info@hvfijnwonen.nl

tel: 06 46 31 98 18

Nieuwsbrief

Schrijf je in en
blijf op de hoogte.

Hoe word ik lid van HV Fijn Wonen?

U bent als huurder van Woonkwartier automatisch en gratis lid van HV Fijn Wonen. Als nieuwe huurder van Woonkwartier krijgt u een map met informatie over het huren van een woning.  Dat u lid bent (geworden) van onze vereniging vinden we heel fijn. Met uw idee├źn, opmerkingen, vragen en verbeteringen in onze aanpak kunnen we alleen maar groeien en ons werk voor alle huurders nog beter doen. Mocht u toch besluiten geen lid te willen zijn, dan vinden wij dat jammer, maar respecteren dat natuurlijk.  U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@hvfijnwonen.nl Wie en wat is de Woonbond?

De Nederlandse Woonbond is de landelijke vereniging van huurders en hun organisaties en staat voor goede- en betaalbare huurwoningen, leefbare buurten en een sterke positie van huurders en hun organisaties. De Woonbond informeert en ondersteunt haar leden en behartigt de belangen van huurders(organisaties) bij de landelijke en plaatselijke politiek en bij koepelorganisaties van verhuurders. Daarnaast kunnen leden bij de Woonbond terecht voor ondersteuning, advies, onderzoek en cursussen.
Hierbij treft u namens de Woonbond de reader  Betaalbaarheid.pdf aan.
Hierbij treft u namens de Woonbond de reader Verhuizen_voor_huurders.pdf aan.
Hierbij treft u namens de Woonbond de reader 2019_huurprijs_en_puntentelling.pdf aan

Voor welke vragen kan ik terecht bij de Huurdersvereniging?
En wanneer moet ik contact opnemen met Woonkwartier?

Voor vragen of suggesties die een grote groep huurders betreffen kunt u contact opnemen met HV Fijn Wonen. Denkt u hierbij aan het huurverhogingspercentage of het beleid dat gevoerd wordt met betrekking tot het toewijzen van woningen.  Heeft u individuele vragen, bijvoorbeeld over het aanbrengen van veranderingen in uw woning of het betalen van uw huur, dan dient u contact op te nemen met Woonkwartier of te kijken op www.woonkwartier.nl

Voor welke klachten kan ik terecht bij de HV Fijn Wonen?

Formeel heeft het bestuur geen rol in de klachtenprocedure. Toch staat het u vrij om contact met ons op te nemen wanneer de afhandeling van een klacht niet naar wens verloopt. Mogelijk kunnen we u toch helpen en voorkomen dat een meningsverschil onnodig hoog oploopt. Bovendien krijgt het bestuur inzicht in het proces van klachtenafhandeling en kan het indien nodig hierover met Woonkwartier in gesprek gaan. 

Agenda HV Fijn Wonen

22 september: bestuursvergadering
29 september: informeel gesprek met RvC en bestuur
6 oktober 19:00 uur: Algemene LedenVergadering
Meedenkers gevraagd: dinsdag 1 september 2020
Locatie de Parel, Fijnaart
Info en Aanmelden via info@hvfijnwonen.nl

 

 

 

 

 

 

 

© Fijn Wonen 2020
website door doubledog