HV Fijn Wonen

Stand van Zaken Uitonsdak

Uw voordeel is uitgekeerd, de korting op uw energiebelasting aangevraagd en (bijna) alle zonnepanelen zijn aangesloten. Lees verder in deze eerste update van Uitonsdak van 2023.

Het aansluiten van de zonnepanelen
Inmiddels zijn bijna alle zonnepanelen aangesloten. Er is alleen één locatie waar Enexis toch nog onverwacht een kabel in de straat moet vervangen. En op de twee speciale daken in Oosterhout worden deze en komende week de zonnepanelen geplaatst. Ook is er bijzonder nieuws: er komt een dak bij in Oud-Gastel. Het was hier lang onduidelijk of het dak wel geschikt was, maar de kogel is dan tóch door de kerk: ook hier mogen zonnepanelen komen.

Voordeel uitgekeerd
Als het goed is heeft u onlangs een bedrag op uw rekening ontvangen. Dit is een aanvulling op het voordeel dat u van uw energieleverancier ontvangt. Heeft u €20 ontvangen? Dan ontvangt u geen voordeel meer via uw energieleverancier. Heeft u minder ontvangen? Dan zal uw energieleverancier de komende tijd deze korting verwerken via een creditfactuur of op uw jaarafrekening. Heeft u niets ontvangen? Stuur dan graag een mail naar ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dat was het voor deze update. Bij de volgende update kunt u een uitnodiging verwachten van de algemene ledenvergadering. Deze zijn we aan het inplannen kort na de meivakantie. Wellicht tot dan!

Ledenvergadering Uitonsdak

Zonnecoöperatie Uitonsdak nodigt u graag uit voor haar Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 20 april. Op de agenda staan onder andere de voortgang van de zonnecoöperatie, het jaarverslag en de jaarrekening 2022. Ook zal er worden ingegaan op ingekomen vragen.

Tijdstip en locatie 
De ALV vindt plaats in Activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90, 4907 XP te Oosterhout. De vergadering begint om 19:15 uur, met een inloop vanaf 19:00 uur, en duurt tot ongeveer 20:15 uur.

Aanmelden 
In verband met de organisatie vragen we u vriendelijk ons te laten weten of u naar de vergadering komt. U kunt zich aanmelden tot 18 april.

--> Aanmelden Algemene Ledenvergadering

Bij uw aanmelding kunt u ook vragen indienen voor de vergadering. 

Agenda en begeleidende stukken 
De agenda en de jaarrekening sturen wij u na aanmelding en een week voor de vergadering toe via e-mail. 

We hopen u te zien op donderdag 20 april aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Zonnecoöperatie Uitonsdak

Eenvoudige tips om energie te besparen

De elektriciteits- en gasrekening wordt steeds hoger. Als huurder kun u zelf meehelpen uw energierekening omlaag te brengen.

 

Klik hier voor tips

© Fijn Wonen 2023
website door doubledog